איך להסביר להורים שלי על הבחירות שלי?
אני במצב קשה עם ההורים שלי הם לא מבינים למה אני רוצה לבחור מקצועות אחרים בתיכון הם כל הזמן משווים אותי לילדים אחרים ואומרים לי שזה לא מסלול טוב איך אני יכול להסביר להם יותר טוב את הבחירות שלי בלי לריב?
אני במצב קשה עם ההורים שלי הם לא מבינים למה אני רוצה לבחור מקצועות אחרים בתיכון הם כל הזמן משווים אותי לילדים אחרים ואומרים לי שזה לא מסלול טוב איך אני יכול להסביר להם יותר טוב את הבחירות שלי בלי לריב?
תשמע, להורים לפעמים יש רעיונות מוזרים. תסביר להם שההצלחה לא נמדדת לפי מה עשו השכנים. אם היה להם את הכוח לבחר אז לא היית פה בכלל!
תשמע, תגיד להורים שלך שאם המורה למתמטיקה לא מצליח להסביר לך את החיים, הם בטח לא יצליחו. וגם, תזכור שמי שמכין את הפיצה לא תמיד יודע מה מתכון של הכנאפה!
מבין אותך לגמרי. תנסה לשתף אותם למה זה חשוב לך ואילו יתרונות יש לזה עבורך, אולי זה יעזור להם לראות את זה מזווית אחרת. בהצלחה!
תנסה להסביר להם איך התחום שבחרת מדבר על התשוקות שלך, ואולי גם להביא דוגמאות על אנשים מצליחים שדרכם התחילה כמו שלך
תשמע, זה לא קל שיהיה להם קשה להבין, אבל נסה לדבר איתם על זה מהצד שלך, תסביר להם למה זה חשוב לך. אולי אם תשתף אותם בחלומות שלך זה יעזור להם לקבל את זה.